Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Antiquariaat - junior antiquariaat
Junior antiquariaat
De echte krant van uw geboortedag
http://www.junior-antiquariaat.nl/checkcookies.asp
Gerelateerd
 • PoŽzie in het Antiquariaat
  Donderdagavond 30 april houdt Piet Steures een voordracht over 2 Duitse dichters: Robert Gernhardt en Georg Kreisler.
 • Deventer bevolking ontgroent
  De Deventer bevolking ontgroent. Dat blijkt uit de Negende editie van de Deventer Jeugdmonitor najaar 2013. De bevolking telt vanaf 2009 steeds minder baby?s.
 • 'Je ruikt de boeken als je binnenkomt'
 • Burgemeester Andries Heidema leest voor tijdens Nationale ..
  In heel Nederland ging vandaag de twaalfde editie van de Nationale Voorleesdagen van start. Ook in Overijssel wordt de komende dagen volop voorgelezen.
 • Boekenhart van Amsterdam klopt weer
  In stilte is dit weekend de eerste Amsterdamse winkel van ramsjkoning Steven Sterk geopend, op het klassieke adres van Modern Antiquariaat Van Gennep: ...
 • Antiquariaat sluit deuren
  Gorinchem Arkel Dalem Herwijnen Oudendijk Schelluinen Sleeuwijk Spijk Vuren Werkendam Woudrichem
 • Anton Corbijn had vroeger 'helemaal geen ambities'
  De Haagse fotograaf Anton Corbijn weet zich al ruim veertig jaar in de kijker te spelen met spraakmakende foto's, wat van hem een succesvol fotograaf en filmregisseur heeft gemaakt. Maar aanvankelijk wilde hij geen fotograaf worden.
 • Eerste ronde Winkel en Win
  Notaris Robin Rispens verrichtte afgelopen vrijdag de eerste trekking van de Winkel En Win Je Prijs-actie van de WHI in Gorredijk. De drie prijswinnaars namen hun prijs in ontvangst. Alle Sjoerd Jeensma uit Gorredijk won een weekend Center Parcs, aangeboden door Jumbo Henk Split. De heer en mevrouw Rodenburg uit Gorredijk kunnen voor 350 euro brandstof tanken bij Esso De Boer. Jolande Oechies won een waardebon van 500 euro bij Huys 11 Mannenmode. Op de foto, van links naar rechts: Alle Sjoerd Jeensma, Rikus de Boer namens Esso De Boer Gorredijk, Henk Split namens Jumbo Henk Split, de heer en mevrouw Rodenburg, Jolande Oechies, Wytze Peenstra namens Huys 11 Mannenmode, Peter Renes namens de WHI. Naast hun prijzen ontvingen de prijswinnaars ook een fles wijn namens Wijnvoordeel.nl.
 • Bouwmeester sluit ook grote liefde Lomonosov
  DEVENTER - Johan Bouwmeester, in het culturele circuit ook genoegzaam bekend als de burgemeester van het Grote Kerkhof, sluit per 1 augustus Lomonosov, het unieke antiquariaat aan het 'tweede stadsplein' met vooral Russische literatuur, dat sinds jaar en dag zijn grote liefde is. Eind vorig jaar moest hij al zijn meer algemene boekwinkeltje aan de voet van de LebuÔnus sluiten.